Stavniška ponudba William Hill sedaj tudi v trgovinah

Stavniška ponudba William Hill sedaj tudi v trgovinah

Spletni stavniški velikan William Hill se je domislil zelo zanimivega načina za olajšanje poti do stavnih avtomatov. V povezavi z Inspired Gaming Virtual Sports je nastal novi televizijski program, ki ga že predvajajo v številnih trgovinah. S tem se je ponudba stav razširila na povsem novo področje.

Poseben oglaševalski/stavniški TV program je trenutno na voljo obiskovalcem več kot 2.300 trgovin po vseh predelih Velike Britanije. Sicer je to zanimiv dodatek za vse tiste, ki redno stavijo preko spleta ali preko svojih mobilnih naprav in so redni obiskovalci WilliamHill.com. Prenose lahko redni uporabniki dnevno, med 17:00 in 22:00, spremljajo tudi na spletu in preko svojih mobilnih naprav.

Program poimenovan Virtual Sports je začel s prenašanjem dirk hrtov, konjskih dirk, tekmovanj moto športov in kolesarjenja. Poleg tega programa sicer William Hill tudi sicer redno skrbi za prenose ameriških konjskih dirk in dirke hrtov na programih US Horse Racing in Racing Post Greyhound TV ter za avdio prenose britanskih in irskih konjskih dirk in drugih dogodkov, ki so povezni z dirkami hrtov.

William Hill stavi na svoj novi televizijski program v kombinacijo z možnostjo »life« stav oziroma »stav v živo«, torej stav med samim dogodkom, ki jih lahko opravite preko spleta ali preko mobilnih naprav.

Direktor Omnichannel-a Mike Jones je zanimivo novost komentiral z naslednjimi besedami: »Vsi člani tega projekta v William Hill smo trdno predani ustanovitvi zanimive in zabavne izkušnje za naše stranke, ki nam zaupajo in redno uporabljajo naše storitve. Na voljo jim želimo biti kjerkoli in kadarkoli želijo staviti.« Poleg tega je izrazil še svoje navdušenje nad novimi poslovnimi partnerji Inspired, brez katerih bi le težko realizirali zanimiv projekt kot je Betting Shops TV. S tem je spletni velikan postavil nov mejnik, ki mu bodo ostali stavniški ponudniki verjetno poskusili čim prej slediti.

Steve Rogers, pomembno ime podjetja Inspired, se je komentarju pridružil z naslednjimi besedami: »William Hill je poznan po svojih odličnih novostih v svetu stavniške industrije in veseli smo, da smo lahko njihov izbrani partner pri tem, ko se premikajo od spleta do televizijskih zaslonov.«

Szólj hozzá!