Stavne agencija bonus

Stavnica Bonus Site Link
10bet50% bonus do 200 € Več informacij
Obiskati
SportingbetBonus do 50 €/£Več informacij
Obiskati
William Hill100% bonus do 25 £ Več informacij
Obiskati
Unibet100% bonus do 100 €/$/£Več informacij
Obiskati
bet365100 % bonus do 200 €/$/£Več informacij
Obiskati

Stavne agencija bonus na stave-sportne.com

Na stave-sportne.com lahko najdete agencije, ki ponujajo različne bonuse in akcije. Vse kaže, da se bodo v bližnji prihodnosti vse agencije preselile na splet, saj uporabniki tako najlažje dostopajo do informacij. Omenili smo že, da so bonusi na športnih stavah, namenjeni predvsem za privabljanje novih igralcev in promocijo, zato lahko večina ljudi misli, da obstaja skrita zanka in, da denarja dejansko ne dobite nakazanega. A ni tako, te promocije so namreč popolnoma legitimne. Promocij na športnih stavah je več oblik, a najbolj popularna je vsekakor tista, ki jo lahko unovčite ob prvem nakazilu. Tako boste ob prvem nakazilu, prejeli še nekaj dodatnega denarja.

Najbolj pogost stavne agencija bonus je tako imenovani 100 % “match bonus” (stoodstotni bonus), kar pomeni, da bo vaše prvotno nakazilo podvojeno. Za primer; če boste na igralnico položili 100 $, boste prejeli še dodatnih 100 $ bonusa. Za dotično promocijo sicer obstaja zgornja meja, a je ta precej visoka, zato naj vas to ne skrbi. Poleg prvotnega, match bonusa, je najbolj pogost bonus tako imenovani “reload bonus” (bonus ob ponovnem nakazilu), ki ga boste prejeli ob ponovnem nakazilu v igralnici, na kateri igrate. Ta bonus ne bo tako velik kot prvotni bonus, a je vseeno bolje kot nič, zato bodite nanj pozorni. Za športne stave obstaja še več promocij kot za večino ostalih iger na stavo.

V sklop teh spadajo predvsem zastonj karte, stavne točke in bonusi na posamezne tekme. Kot že omenjeno prej, so vse te promocije popolnoma legitimne, kar morate storiti, je to, da se na stran včlanite in naložite denar. Torej se preprosto vpišete v igralnico po lastni izbiri, ustvarite depozit in si prisvojite stavne agencija bonus. Najbolj pomembna stvar, ki si jo morate zapomniti pri vsem tem, je ta, da tega denarja ne morete takoj dvigniti, ta denar dobite izključno za igranje oziroma za stave. Torej se v nobenem primeru ne morete preprosto prijaviti na več strani hkrati, vzeti bonus in si ga naložiti na vaš račun. Denar prejmete izključno za igranje. S tem boste lahko igrali več iger in povišali svoje možnosti za zmago. Oziroma, v primeru, da ste izkušen igralec, boste lahko stavili več, saj bo s tem vaš potencialni dobiček narasel eksponentno.