Spenzia in AS Avellino se bosta pomerila v seriji B italijanskega pokala

spezia avellino

Spenzia: Igralci Spenzia so oznanili, da bodo storili vse, da končno povedejo nad Avllino, še posebno po tem, ko so v zadnjih petih krogih odigrali tri neodločene tekme. Pred tremi krogi so zmagali nad Barijem s 3:0. Še vedno pa Spenzia ostaja v tekmovanju za prva tri mesta v seriji B. V zimskem prestopnem roku so pridobili kar šest novih igralcev, posebno z namenom okrepitve napada. Spremembe postave so bodo Spenziji obrestovale, saj bi zmaga pomenila še korak bližje napredovanju v serijo A. Na tekmi bodo zaradi poškodb odsotni: De Col, Juande in Ardemagni.

AS Avellino: Avellino je v tej sezoni igral bolj napadalno kot Spezia. Trenutno se nahajajo na osmem mestvu lestvice in so zadnja izmed playoff ekip serije B. Trener Rastelli se gotovo obremenjuje z zadnjimi izidi igralcev Avellina, saj so v zadnjih dveh tekmah pridobili le eno točko, po tem ko so nepričakovano izgubili proti zadnjeuvrščeni Cittadelli. Seveda lahko danes pričakujemo nekaj menjav v začetni postavi Avellina zaradi tega poraza. Danes se bodo najverjetneje osredotočili na obrambo. V prestopnem roku so zamenjali nekaj igralcev, posebno v obrambi. Igralca Vergara in Zito bosta današnjo tekmo izpustila zaradi poškodb, Kone pa ima prepoved igranja.

Spenzia – AS Avellino. Predvidene postave:

Spezia: Chichizola, Miloš, Bianchetti, Piccolo, Migliore, de las Cuevas, Canadjija, Gagliardini, Kvržić, Nene, Catellani

Avellino: Gomis, Bittante, Ely, Pisacane, Visconti, Almici, D’Angelo, Arini, Regoli, Castaldo, Trotta

Szólj hozzá!