Slavni Liverpoolski trio se vrača na stadion Southamptona

liverpool-southampton

Adam Lallana, Rickie Lambert and Dejan Lovren so zapustili Southampton v upanju, da bodo dosegli večje uspehe pri Liverpoolu. Ta vikend pa bodo ob povratku na staro igrišče lahko gledali svoje bivše soigralce z zavistjo. Southampton je namreč na četrtem mestu lestvice, z dobrimi možnostmi za uvrstitev v kvalifikacijske igre Lige prvakov, medtem ko je Liverpool zdrsnil na sedmo mesto lestvice, s štirimi točkami zaostanka za ekipo Ronalda Koemana.

Po petindvajsetih tekmah te sezone je razmerje med tema ekipama precej drugače kot v preteklih letih. Čeprav je Koeman prvo tekmo na čelu Southamptona izgubil z rezultatom 2:1, pa se letošnja sezona za Svetnike odlično razpleta.

Liverpool je imel letos visoke upe, po tem ko so lansko sezono končali kot drugo uvrščeni. Rdeči so letos ostali brez nekaterih ključnih igralcev in tudi brez menedžerja Mauricia Pochettina. Ekipa Brendana Rodgersa se trudi uloviti lansko formo, njihovi uspehi so se pričeli izboljševati v zadnjem času.

Poleg tekme Liverpoola in Southamptona bodo med vikendom na sporedu še obračuni med Arsenalom in Crystal Palacom, Tottenham Hotspurom in West Ham Unitedom, Chelsea in Burneyu, Manchester Cityom in Newcastle Unitedom, Manchester Unitedom in Swansea Cityem ter Aston Villo in Stroke Cityom.

Szólj hozzá!