Slask Wroclaw in Legia Warszawa dvigujeta napetost v Poljskem pokalu

slask legia

Kljub dejstvu, da je eden izmed najboljših igralcev Sebastian Mila zapustil Slask Wroclaw, so v ekipi optimistični pred tekmo z Legio Warshaw. Igralci so, skupaj s trenerjem, samozavestni ter prepričani, da bodo iz današnjega obračuna odšli kot zmagovalci. Trener dodaja, da je vesel tega težkega obračuna, saj bo dal ekipi Slask Wroclawa dobro realno predstavo o njihovi igri. Zaveda se, da je odhod njihovega najboljšega centralnega veznega igralca vplival na moč ekipe, vendar pa pravi da ima v svoji ekipi dovolj primernih zamenjav, s katerimi lahko ekipa doseže enak nivo igre kot so ga dosegali do sedaj.

Legia Warsaw je v zimskem prestopnem roku v svojih vrstah obdržala vse svoje igralce. Vendar pa je en izmed ključnih igralcev, Ondrej Duda poškodovan ter bo ostal na klopi kar nekaj tekem. Razen te spremembe je Legia Warshawa podpisala tri nove igralce: Furmana, Maslowskega in Malarza. Trener pravi, da je navdušen nad novimi okrepitvami ter meni, da so dober doprinos k ekipi.

Obe ekipi bosta današnjo tekmo verjetno pričeli s precej močnima začetnima postavama. Čeprav Slask Wroclaw nastopa dobro pod vodstvom trenerja Pawlowskega, pa so bolj verjetni favoriti danes gosti. Splača se omeniti, da sta se ekipi v Poljskem pokalu srečali že šestkrat, pa Slask Wroclaw ni nikoli premagal Legie Warshawe v teh tekmah.

Predvideni postavi:

Slask Wroclaw: Pawelek; Zielinski, Celeban, Pawelec, Dudu; Droppa, Holota, F. Paixao Grajciar, Pich; M. Paixao

Legia Warshawa: Kuciak; Broz, Dossa, Rzezniczak, Guillerme; Jodlowiec, Vrdoljak, Zyro, Kucharczyk; Radovic, Sa

Szólj hozzá!