PokerStars sedaj ponuja tudi športne stave

PokerStars

Spletni igralniški velikan PokerStars je na angleškem tržišču predstavil svojo novo internetno stran s športnimi stavami.

PokerStars se je svetu predstavil kot spletna igralnica, ki jo vodi kanadsko podjetje Amaya. Do sedaj se je podjetje osredotočalo predvsem v ponudbo spletnih iger, predvsem pokra, sedaj pa so svojo ponudbo razširili tudi na športne stave.

Ponudba športnih stav poteka preko programske opreme PokerStars 7 in je trenutno na voljo samo na angleškem tržišču. Prvič je bila stran novim uporabnikom na voljo v soboto, na dan finalnega obračuna angleškega FA Pokala, ko sta se pomerila Arsenal in Aston Villa.

Stran s športnimi stavami se do sedaj lahko pohvali z manjšim številom športov, na katere je mogoče staviti. Tako je trenutno takšna ponudba omejena na nogomet, tenis, košarko, hokej na ledu, ragbi, odbojko in rokomet. Kljub temu pa oglasi na strani PokerStars nakazujejo, da se bo ponudba športnih disciplin v naslednjih tednih še povečala.

PokerStars je poleg razširitve ponudbe ustvaril stran, ki je prijazna uporabnikom. Obiskovalcem spletne strani ponujajo nasvete preko centra za pomoč uporabnikom, ki je bil prvi dan delovanja spletne strani s športnimi stavami dosegljiv cel dan. Poleg tega so močno olajšali postopek registracije za redne obiskovalce PokerStars igralnic. Ti namreč ne potrebujejo novega spletnega računa za športne stave. Stran s športnimi stavami lahko tako obiskujejo s svojim obstoječim uporabniškim imenom in geslom. Prat tako lahko uporabniki športne stave oddajo preko različnih naprav. PokerStars je dosegljiv preko računalnika ter preko mobilnih sistemov Android in iOS.

Szólj hozzá!