Milivoje Novaković podpisal pogodbo z NK Maribor

Milivoje Novaković podpisal pogodbo z NK Maribor

Veliko ime slovenskega nogometa, Milivoje Novaković, se je pridružil mariborskemu klubu NK Maribor, s katerim je podpisal leto in pol dolgo pogodbo.

Šestintridesetletni nogometaš Milivoje Novaković, ki je v svoji bogati karieri nanizal kar nekaj velikih uspehov, velja za enega najboljših slovenskih nogometašev. V zadnjih desetih letih je nanizal številne uspehe za slovensko reprezentanco ter si zgradil uspešno kariero v tujini.

Nov zagon za NK Maribor

Milivoje Novaković se bo ekipi NK Maribor pridružil na skupnih treningih, ko se preostali igralci vrnejo iz priprav, ki trenutno potekajo v Turčiji. Soigralci iz Ljudskega vrta, na čelu s športnim direktorjem Zlatko Zahovićem, so zagotovo navdušeni nad novim članom ekipe, ki bo v ekipo brez dvoma vnesel nov zagon.

Odlični nogometaš je v svoji dolgi karieri že večkrat dokazal, da se v Ljudskem vrtu počuti odlično. V svoji reprezentančni karieri je nanizal 31 zadetkov, od tega jih je 13 zabil ravno na slavnem mariborskem stadionu.

Milivoje Novaković navdušen nad ekipo NK Maribor

Milivoje Novaković je po podpisu leto in pol dolge pogodbe z NK Maribor povedal, da je navdušen nad svojo novo ekipo, kateri se bo pridružil po končanih pripravah. Prav tako se veseli sodelovanja z velikim imenom slovenskega nogometa, Zlatkom Zahovićem.

Poleg tega se veseli tudi igranja za NK Maribor, ki velja za najuspešnejši slovenski nogometni klub in tudi edini slovenski nogometni klub, ki mu je uspel preboj v Ligo prvakov. Mariborski nogometaši so kar 13-krat osvojili naslov državnih prvakov, kar zagotovo ostaja njihov cilj tudi za letošnjo sezono. Velikih ciljev ekipe se zaveda tudi Milivoje Novaković, ki je v svojem komentarju po podpisu pogodbe dodal, da želi tudi sam odigrati veliko vlogo pri doseganju takšnih ciljev. Za konec je povedal še, da se je v Ljudskem vrtu vedno počutil odlično, kar bo zagotovo pripomoglo k številnim uspehom na zelenici.

Szólj hozzá!