Levante in Eibar obljubljata prikaz dobre igre

levante eibar

Za moštvom Levante je letošnja sezona najslabša odkar so se vrnili v Špansko Primero Division leta 2010. Trener Lucas Alcaraz pravi, da je za ekipo težko, saj so vajeni boljših uvrstitev, ki so jih dosegali v prejšnji ligi. Levante ima sicer na razpolago precej velik znesek, ki ga lahko namenijo nakupu novih igralcev, a ga v zimskem prestopnem roku niso izkoristili.

Tudi drugače ekipa Levanta nima sreče na igrišču. Proti Barceloni so zgubili s kar petimi goli. Tudi na zadnjih tekmah je bila njihova igra nekonsistentna, najprej so premagali Granado, nato pa izgubili proti Rayo Vallecano. Sedaj jih čaka tekma z Eibarom. Ekipa želi dokazati, da so lahko skoncentrirani celih devetdeset minut. Ivan Lopez in Pape Diop sta pod vprašajem za to tekmo. Golman Diego Marino se je za zadnji tekmi zelo slabo odrezal, zato bo danes njegova obramba pod drobnogledom.

Eibar je ekipa, ki ima težave. Izgubili so že šestkrat zapovrstjo in se nevarno približujejo izločitvenim mestom. Njihova prednost znaša samo 5 točk, vendar pa se v primeru poraza ne bo zmanjšala na več kot tri točke. Potrebujejo dober rezultat, ki bi končal slabo obdobje. Ekipa Eibara hitro izgubi žogo in je ne zna dobiti nazaj. Obramba je dobra, medtem ko njihov napad šepa.

Na zadnji medsebojni tekmi ekip je padlo kar 6 golov, tekma pa se je zaključila s 3:3. Takrat je Levante vodil Mandilibar in igrali so zelo ofenziven nogomet. Danes ni verjetno, da bomo videli toliko golov, vendar pa lahko pričakujemo da bosta padla vsaj dva zadetka.

Predvideni postavi:

Levante: Jesus; Nikos, Navarro, Ramis, Tono; Simao, Camarasa, Xumetra, Morales; Uche, Barral

Eibar: Jaime; Boveda, Anibarro, Navas, Lillo; Errasti, Dani, Capa, Manu, Arruabarrena; Piovaccari

Szólj hozzá!