Kirolbet, VivelaSuerte in Unibet napovedujejo nova partnerstva

Kirolbet, VivelaSuerte in Unibet napovedujejo nova partnerstva

Ob začetku novih športnih sezon je čas tudi za nova partnerstva in podjetja Kirolbet, VivelaSuerte in Unibet so si že zagotovila pogodbe za najbolj obetavne oglaševalske posle.

Kirolbet v novo sezono z Athletic Club Bilbao

Na začetku tega tedna je španski stavni velikan Kirolbet potrdil podpis partnerske pogodbe z odličnim španskim nogometnim klubom Athletic Club Bilbao.

Znano je, da bo v sklopu pogodbe podjetju Kirolbet pripadlo oglaševanje na domačem stadionu ekipe ter številne druge možnosti oglaševanja preko digitalnih medijev kluba, medtem ko druge podrobnosti tri letne pogodbe ostajajo neznanka.

Sicer ima podjetje Kirolbet za seboj že kar nekaj uspešnih oglaševalski projektov, med drugimi so sodelovali tudi z znamkami kot so: San Miguel, Nike, IMQ, EuskaTel in Kutxabank. Kljub temu je komercialni direktor John Garates ob podpisu povedal, da je partnerstvo z Athletic Club Bilbao izredno navdušujoče ter napovedal uspešno sodelovanje.

VivelaSuerte in podaljšanje partnerstva z Real Murcia Club de Fútbol

Stavni velikani so svoje mesto našli tudi v drugi španski nogometni ligi. VivelaSuerte, divizija stavnega podjetja Grupo Orenes, je pred kratkim podaljšala svojo obstoječo pogodbo s klubom Real Murcia Club de Fútbol ter si tako zagotovila svojo mesto na nogometnih dresih nogometašev za naslednji dve sezoni.

Poleg tega sta se partnerja v pogodbi dogovorila še, da bo Real Murcia Club de Fútbol deležen oglaševanja v več kot 160-ih stavnicah podjetja Grupo Orenes ter na spletni strani divizije VivelaSuerte. Pogodba je sicer precej podobna tisti, ki sta jo partnerja podpisala že leta 2013, ko sta se prvič dogovorila za sodelovanje.

Rudy Markussen se podaja v boksarski ring skupaj s podjetjem Unibet

Unibet se je očitno odločil za odmik od nogometnih zelenic, saj se je že potrdilo sodelovanje z boksarjem Rudyem Markussenom, ki je poznan tudi pod vzdevkom ‘The Hard Hitter’. Rudy Markussen se sicer v boksarski ring vrača po precej težki karieri, ki jo je že dvakrat prekinil. Prvič je njegovo kariero končala prometna nesreča leta 2006, drugič pa poškodba leta 2012.

Rudy Markussen se bo prvič pomeril že konec tedna, ko ga čaka obračun z Ramazijem Gogichashvilom. V kolikor se izkaže, se bo naslednjič najverjetneje pomeril z danskim boksarjem in aktualnim WBA Mednarodnim prvakom, Patrickom Nielsenom. Unibet je že potrdil svojo podporo na tem dvoboju ter izrazil veliko zaupanje v svojega novega varovanca.

Szólj hozzá!