Guingamp in Dynamo Kyiv prvič v medsebojnem obračunu

guingamp dinamo

Tekma tega kroga Lige Evrope so bo odvila v Franciji, na Stadium du Roudourou. Ekipi se do sedaj še nista nikoli srečali in lahko pričakujemo da bosta obeli dali vse od sebe, da dosežeta zmago.

Guingamp: Francoska ekipa bi morala izkoristiti prednost domačega igrišča. Čeprav se bosta ekipi srečali prvič, je trener Guingampa, Jocelyn Gourvennec prepričan, da lahko ekipa premaga svoje Ukrajinske nasprotnike. V zadnjih petih tekmah, ki so jih igrali, so zabeležili 3 zmage in 2 izenačenja ter tako ostali neporaženi.

Dynamo Kyiv: gostje iz Ukrajine seveda ne bodo zlahka predali zmage svojim nasprotnikom. Ekipa se bo borila za zmago, saj si močno želijo zmage v Franciji. Trener Dynamo Kyiva, Serhiy Rebrov bi moral ekipo voditi z močno igro, da ne bodo imeli težav v nadaljevanju Lige Evrope. Na zadnjih petih tekmah so sicer osvojili le eno zmago in eno izenačenje.

Predvidene postave:

Guingamp : Jonas Lossl, Lars Jacobsen, Jeremy Sorbon, Christophe Kerbrat, Dorian Leveque, Lionel Mathis, Sylavin Marveaux, Yonousse Sankhare, Thibault Giresse, Christophe Mandanne, Jeremy Pied.

Dynamo Kyiv : Aleksandr Shovkovskiy, Danilo Silva, Aleksandar Dragovic, Domagoj Vida, Sergiy Rybalka, Sergey Sidorchuk, Younes Belhanda, Miguel Veloso, Jeremain Lens, Artem Kravets, Andriy Yarmolenko.

Szólj hozzá!