Ekipa Houston Astrosa nadaljuje zmagovito serijo v MLB

San Diego PadresvsHouston Astros

Bejzbol moštvo Houston Astros je že šestič zapored slavilo. Tokrat so z rezultatom 7:2 premagali nasprotnike moštva San Diego Padres.

Houston Astros se nahaja na tretjem mestu Ameriške lige v MLB, kamor so se povzpeli po odlični serije šestih zaporednih zmag, ki so jo okronali z zmago nad ekipo San Diego Padres. Zmaga ima za ekipo Houstona velik pomen, saj je to prva zmaga nad San Diegom po letu 2009.

Tokrat se je v ekipi Houston Astros izkazal metalec Dallas Keuchel, ki je poskrbel za zadržanje ekipe San Diego Padres pri treh zadetkih v osmih metih. Colby Rasmus je poskrbel za edini home run na tekmi. Ekipo San Diego Padres trenutno vodi glavni menedžer A.J. Preller, ki je to mesto prevzel avgusta 2014. Pred tem je bil del ekipe tudi A.J. Hinch, ki pa sedaj vodi ekipo Houston Astros. Na tekmi je šlo tudi za merjenje moči menedžerjev in ne le igralcev.

San Diego Padres se sicer nahaja na 7. mestu Nacionalne lige, Houston Astros pa na tretjem mestu Ameriške lige. Na obračunu so igralci Houston Astrosa nadigrali San Diego Padres s 36:31 izhodi na udarec, 9:3 udarci in 10:4 strikeouts.

Na dosedanjih trinajstih domačih obračunih je moštvo San Diego Padres nanizalo 6 zmag in 7 porazov. V istem času je moštvo Houston Astrosa slavilo na gostovanjih, kjer so osvojili 10 zmag in le 2 poraza.

Szólj hozzá!