Chorley FC in Leamington bosta dvigala napetost v England Conference North Division

leamington chorley

Danes lahko pričakujemo napeto tekmo med Chorley FC in Leamington, ki se bosta srečala na Chorley Group Victory Park stadionu v Angliji. Obeta se hud boj, saj sta obe ekipi željni zmage.

Chorley FC je zanimiva angleška ekipa, ki pa se v zadnjem času bori s svojevrstno krizo. Sezono so začeli precej dobro, vendar pa so sedaj za njimi že štiri tekme brez zmage. Trenutno se nahajajo na osmem mestu lestvice, s 14-timi zmagami, 7-mi izenačenji in 8-mi porazi ter gol razliko 51:40 in 49-timi točkami po 29-tih krogih sezone. V zadnjih petih tekmah so dosegli samo eno zmago, nad Stalybridgom z 0:1, ter dve izenačenji z Oxford Cityem 1:1 in Worcesterom s 3:3 in dva poraza proti Gloucester Cityu z 1:2 in Harrogatu z 4:1.

Treba pa je poudariti, da ima Chorley FC pri igrah na domačih tleh boljše povprečje, z 9-timi zmagami, 4-mi izenačenji in dvema porazoma. So torej precej povprečna »domača« ekipa. Njihov trener Gary Flitcroft ekipo vodi že od leta 2009.

Danes lahko pričakujemo, da se bo ekipa Chorley FC močno potrudila prekiniti svojo slabo formo, saj imajo odlično priložnost za zmago in za zmanjšanje zaostanka za peto uvrščenim Guiseleyem.

Leamington FC je trenutno v solidni formi. Gostje so v tej tekmi nekoliko slabša ekipa, vendar pa lahko pričakujemo, da se bodo borili in okrepili obrambo. Na zadnji tekmi so zmleli Colwyn Bay z rezultatom 1:5. Trenutno je Leamington FC na 15-tem mestu lestvice, z 10-timi zmagami, 6-timi izenačenji in 15-timi porazi ter gol razliko 48:51 in 36-timi točkami. V zadnjih tekmah dosegajo dobre rezultate. Imajo tri zmage nad Solihullom z 1:0, Gainsboroughom z 2:1 in Colwyn Bayom z 1:5 ter po eno izenačenje z Harrogatom 1:1 in poraz proti Barrowu z 0:2, v zadnjih petih tekmah. Njihov trener Paul Holleran je prav tako v ekipi že od leta 2009. Lahko pričakujemo, da bo ekipa zelo trd oreh za nasprotnike.

Szólj hozzá!