BetBright bo razširil ponudbo s storitvijo Virtual Sports ponudnika Betradar

BetBright bo razširil ponudbo s storitvijo Virtual Sports ponudnika Betradar

Betradar, inovativno podjetje na področju športa in stav, je s svojo ponudbo storitve Virtual Sports uspešno sklenilo sodelovanje z irskim spletnim stavnim velikanom BetBright.

V tem sodelovanju bo stavni ponudnik BetBright dopolnil svojo dosedanjo ponudbo športnih stav na precej unikaten način. Ponudbi se bo namreč pridružila storitev Virtual Sports, tehnološka novost za mobilne naprave in računalnike, s katero se lahko pohvali podjetje Betradar.

Virtual Sports predstavlja prihodnost športnih stav

Betradar je z razvojem storitve Virtual Sports dosegel nov tehnološki mejnik na področju športnih stav. Storitev ponuja najbolj realistično izkušnjo stavljenja na trgu, z izredno realističnim prikazom tekem, statistik in napovedi. Praktično se tekme Virtual Sports od realnih športnih dogodkov razlikujejo samo v tem, da se tekme začenjajo vsakih nekaj minut ter tako omogočajo izredno pogosto stavljenje. V zbirki Virtual Sports so se do sedaj znašli športi kot so nogomet, tenis, košarka ter konjske in pasje dirke.

Prednosti sodelovanja s podjetjem Betradar

Sodelovanje s podjetjem Betradar bo podjetju BetBright prineslo številne novosti. Svojim uporabnikom bodo lahko ponudili večje število stavnih priložnosti, z večjo ferkenco športnih dogodkov. Uporabniki bodo navdušeni nad povečanim številom lig in prvenstev, večjim številom dogodkov, naprednimi grafičnimi zmožnostmi, povečanim trgom stav in možnostjo igranja iger, ki temeljijo na analizi tisočih dejanskih športnih dogodkov.

Podjetji Betradar in BetBright pričakujeta zelo uspešno sodelovanje

Noel Hayes, direktor športnega oddelka BetBright je o sodelovanju povedal naslednje: »Virtual Sports je postal pomemben člen v ponudbi stavnic. V podjetju BetBright se trudimo, da bi ostali v trendu z zahtevami naših strank in sedaj smo izredno veseli, da bomo lahko to dosegli skupaj z Betradar-jem. Prepričani smo, da bodo uporabniki zadovoljni z novimi izkušnjami, ki jih ponuja takšno partnerstvo.«

Tom Edwards, direktor prodaje pri Betradar pa je dodal še: »To, da je BetBright naša nova stranka, priča o kvaliteti naših storitev. Poskrbeli bomo, da bodo uporabniki deležni najboljše ponudbe in večjega števila dogodkov. Veselimo se uspešnega partnerstva.«

Szólj hozzá!