Ashton Kutcher je novi investitor stavne platforme Unikrn

Ashton Kutcher je novi investitor stavne platforme Unikrn

Podjetje eSports, ki se že leta ukvarja z razvojem inovativnih in zanimivih stavnih platform, je v preteklosti predstavilo unikaten projekt imenovan Unikrn, s katerim želi zaobiti prepovedi in regulacije, ki urejajo stavljenje v nekaterih državah. Projekt je že požel velik uspeh, očitno pa je navdušen tudi slavni igralec Ashton Kutcher.

Unikrn že požel uspeh

Projekt Unikrn je v preteklosti že požel uspeh in zanimanje. Že poleti je projekt podprl znani vlagatelj Mark Cuban, ki je postal poznan po sodelovanju v seriji Shark Tank. Ta je v blagajno prispeval 7 milijonov dolarjev (več kot 6.200.000 evrov).

Sedaj se je projektu pridružil tudi Ashton Kutcher, ki sicer v Hollywoodu slovi kot precej izkušen investitor. Znano je, da je igralec v preteklosti vložil denar v številne projekte, kot so: Airbnb, Twitter, Foursquare, Uber in Skype.

Zagotovo bo ime kot je Ashton Kutcher projektu prineslo veliko prepoznavnost, na kar računa tudi izvršni direktor Rahul Sood. Sicer igralec v zadnjem času na svojih družbenih omrežjih še ni omenil projekta Unikrn, kar pa je posledica tajnosti višine investicije.

eSports ostaja skrivnosten o prihodnosti Unikrnplatforme

Unikrn platforma je bila zasnovana za države, v katerih so spletne stave prepovedane. V teh državah bo poskusilo podjetje eSports zasloveti z novo skupino stav, ki bodo potekale v povsem novi zasnovi. Tako uporabniki ne bodo poslovali in stavili s pravim denarjem, temveč bodo za stave uporabljali posebno enoto imenovano Unikoins.

Kovancev Unikoins ne bo mogoče kupiti ali menjati za denar, temveč jih bodo uporabniki lahko le prislužili, preko zanimivih kvizov in kratkih iger. Kovance bodo lahko nato porabili za stavljenje na določenih tekmah, ki bodo potekale znotraj platforme Unikrn.

Izvršni direktor Rahul Sood je povedal, da se bo računalniški različici v kratkem pridružila tudi platforma za mobilne telefone, ni pa želel razkriti na kakšen način bo podjetje eSports služilo preko platforme Unikrn, glede na to, da uporabniki ne bodo kupovali kovancev.

Szólj hozzá!