12Bet in My Club Betting sta nova nogometna sponzorja

12Bet in My Club Betting sta nova nogometna sponzorja

Po tem, ko je večina spletnih velikanov že podpisala sponzorske pogodbe za prihajajočo sezono, sta to storila še 12Bet in My Club Betting, ki sta se povezala s Swansea City in Copa Americo.

12Bet je novi sponzor ekipe Swansea City

Azijski spletni operater s športnimi stavami, 12Bet je podpisal pogodbo za uradno sponzorstvo kluba Swansea City, ki trenutno igra v angleški Premier ligi, za sezono 2015/16. 12Bet, ki se je v zadnjem času ponovno usmeril v zagotavljanje spletne ponudbe stavnic na britanskem trgu, je navdušen nad oglaševanjem na stadionu Liberty Stadium, ki je dom Swansea City-a.

Klubski komercialni direktor Swansea City-a, Leigh Dineen je povedal, da je sodelovanje »zelo navdušujoč projekt«, k čemur je izvršni direktor 12Bet, Rory Anderson pripomnil, da sta obe strani pripravljeni na »inovativne načine, ki bodo vplivali na to, da bo to partnerstvo nekaj posebnega.«

My Club Betting je novi sponzor Copa Americe

Junija se je začelo že tradicionalno, 44. nogometno tekmovanje južne Amerike, Copa America. Tekmovanje slovi kot najbolj prestižno nogometno tekmovanje poleg Svetovnega prvenstva. Med tekmovalci je precej velikih imen evropskih nogometnih klubov, ki se bodo poleti vrnili v svoje rodne države in zastopali barve južnoameriških reprezentanc. Med najbolj zvenečimi imeni so zagotovo Lionel Messi, Neymar, Sergio Aguero in Filipe Luis, ki bodo poskušali do sredine julija pokazati kar najboljšo možno formo.

Spletni stavni velikan My Club Betting se je sedaj združil z britanskimi televizijskimi postajami ter poskusil najti najboljše kanale za prenos zanimivejših tekem Copa Americe. Tako bodo lahko gledalci pred malimi zasloni spremljali obračune na programih kot so Sky, Virgin in TalkTalk, za največje število prenosov v živo pa bo poskrbel spletni ponudnik Premier Player.

Vodja trženja podjetja My Club Betting, Mark Adams je povedal, da je navdušen nad sponzorstvom tega prestižnega nogometnega spektakla, ki se lotos odvija v Čilu.

My Club Betting je v pogodbi zapisal tudi, da se bo odpovedal 20% vsega zaslužka, ki ga bodo prinesle stave na račun tekem Copa Americe. Ta denar bo namenil dobrodelni organizaciji Street Games, ki jo je izbral ob posvetovanju z organizatorji nogometnega prvenstva. Street Games je dobrodelna organizacija, ki promovira športno udejstvovanje otrok v slabše razvitih in revnih četrtih južne Amerike.

Več o dobrodelni akciji podjetja My Club Betting boste izvedeli, če se odločite za stavljenje na svojega favorita na spletni strani MyClubBetting.com/Copa.

Szólj hozzá!